22. 1. 2021

Výhody vplývajúce z členstva v KST ELÁN a čas na uhradenie členského poplatku na rok 2021

 Ahojte turisti.😷

Je tu čas na uhradenie členského poplatku na rok 2021 preto, aby sme mohli využívať výhody vyplývajúce z členstva v KST:
 - zľavnené ubytovanie na horských chatách, možnosť zľavnených nákupov v niektorých športových predajniach a e-shopoch. Významnou výhodou členstva v KST je poistenie v poisťovni UNION. Poistenie obsahuje: poistenie zásahu Horskej záchrannej služby na území Slovenska, poistenie batožiny, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu a úrazové poistenie.

Zakúpením členskej známky potvrdzujete svoju príslušnosť ku KST Elán a vyjadrujete tým svoj postoj a stavovskú česť k nášmu dobrovoľnému občianskemu združeniu.

Podotýkam, že členský príspevok je jediným zdrojom príjmu pre náš klub, z ktorého uhrádzame nákup vecných odmien pre jubilantov, odmeny pre najaktívnejších členov, uhrádzame časť nákladov pri významnejších podujatiach . Aj keď je pravdou, že časť finančných prostriedkov ostáva v regionálnej rade v BB a časť na ústredí v Bratislave, ktoré slúžia na organizáciu celoslovenských, medzinárodných , mládežníckych podujatí, výrobe pamätných plakiet, odznakov, podporu turistických ubytovacích zariadení, investičné akcie. Značenie, obnova turistických značiek, smerníkov, prístreškov.

Zakúpenie členských známok nie je podmienkou pre členstvo v KST. Sme dobrovoľná organizácia a mnoho našich sympatizantov a formálnych členov sa počas celého roka zúčastňuje poriadaných akcii KST Elán aj bez zakúpených známok.


Už dávnejšie sme prijali zásadu jednotného členského poplatku 10 €. Je to z dôvodu vekovej skladby nášho klubu.

Prosím všetkých záujemcov o členskú známku o prihlásenie a nahlásenie všetkých údajov na email: 

jankmec55@gmail.com

Podklady potrebujem do 29.1. 2021.


Ďakujem.

JK.

Žiadne komentáre: